top of page

VLOEREN

Bij Den Rooijen Parket is er een groot aanbod aan vloeren. Door de goede relaties met vloerfabrikanten kunnen we altijd de vloer leggen die bij u past en bent u niet afhankelijk van wat er op voorraad is. Daarnaast is Patrick gespecialiseerd in verschillende legtechnieken en heeft oog voor detail. 

HOUTEN VLOEREN

Houten vloer - Den Rooijen

Een houten parketvloer kan het huis een warme uitstraling geven. Door het grote aanbod aan verschillende soorten hout, is het altijd mogelijk om een vloer te vinden die bij uw inrichting past. Zo kunt u voor een moderne visgraat kiezen, maar bijvoorbeeld ook voor een meer rustieke traditionele- of planken vloer. 

 

Voordelen van een houten vloer zijn het geluiddempende karakter en de waardevastheid van het product. 
 

LAMINAAT & PVC

Laminaat vloer - Den Rooijen Parket

Laminaatvloeren zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden door een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Door de toenemende ontwikkeling is het verschil tussen hout en laminaat soms moeilijk te zien. 

Een alternatief voor laminaat is een PVC vloer. Dit type vloer heeft minder onderhoud nodig en is vochtwerend. Mede door deze voordelen past een PVC bijvoorbeeld goed in de badkamer. 

RANDAFWERKINGEN

Plinten en randafwerkingen - Den Rooijen Parket

Randafwerkingen kunnen uw vloer op een stijlvolle manier over laten lopen naar de muur. Den Rooijen Parket kan zowel diverse plaklijsten als plinten zetten. 

Door randafwerkingen te plaatsen worden de uitzetvoegen langs de muur stijlvol afgedekt. 

© 2016 TVDG Design

bottom of page