top of page

VLOEREN

Het goed onderhouden van een vloer kan er voor zorgen dat de vloer jaren langer mee kan. Vaak kan een oliebeurt een vloer weer als gloednieuw doen overkomen. Bij Den Rooijen Parket staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom worden vloeren ook alleen maar onderhouden met de beste producten. Wanneer uw vloer in een verouderde staat is geraakt, is het altijd nog mogelijk om uw vloer te renoveren door een schuurbeurt. 

ONDERHOUD

SCHUREN VERNIEUWT UW VLOER

Bent u nog niet uitgekeken op uw vloer, maar heeft deze wel zijn beste tijd gehad? Den Rooijen Parket kan uw vloer vrijwel in haar originele staat terugbrengen door een renovatiebeurt. Afhankelijk van de staat van uw vloer, kan de toplaag in verschillende fases worden hersteld. Den Rooijen Parket kan vrijblijvend bij u langs komen om u te voorzien van advies over de status van de vloer. 

Hier zijn 5 redenen om uw vloer te laten schuren:  

 

 

1.  

2.   

 

 

3.   

4.   

5.    

Omdat u krassen of vlekken op de vloer heeft zitten.

Omdat er door lichtinval delen van de vloer zijn verkleurd.

Omdat er waterschade is ontstaan in uw vloer. 

Omdat u het tijd vindt voor een nieuwe kleur. 

Omdat u de vloer wil verlengen naar een nieuwe ruimte.

HOUD UW VLOER IN TOPCONDITIE

Wanneer een parketvloer goed wordt onderhouden, kan deze tientallen jaren mee. Het is daarom van groot belang om uw vloer, wanneer nodig, een reinigingsbeurt te geven. Wanneer uw vloer haar glans is verloren, is het laten lakken of impregneren van de vloer een goede optie. Den Rooijen Parket is naast het leggen, ook een specialist in het onderhouden van vloeren en kan u hier bij helpen. 

Voor het laten onderhouden van uw vloer kunt u contact op nemen met Den Rooijen Parket, maar er zijn ook een aantal manieren om zelf uw vloer in goede staat te blijven houden:

Zand werkt als schuurpapier op uw vloer. Maak de vloer daarom regelmatig schoon met een zachte bezem of stofzuiger. Daarnaast kan een mat voor iedere buitendeur al veel zand opvangen. 

Gebruik voor uw laminaatvloer een uitgewrongen mop bij het dweilen zodat er niet te veel water op de vloer komt te staan. 

Behandel een houten vloer om het jaar een keer met olie of was. Dit kunt u uiteraard ook door Den Rooijen Parket laten doen!

© 2016 TVDG Design

bottom of page